
מצרכים:
1קג' דג טחון מבקלה + סלמון
במעמד מזון –
½ חבילת כוסברה
½ חבילת פטרוזיליה
1 בצל גדול
טוחנים ומוסיפים לדג הטחון
לתערובת להוסיף:
כף שטוחה מלח
כפית שטוחה כורכום
כף שטוחב כמון
כפית שטוחה פלפל שחור
½ כוס פרורי לחם לבן / קמח מצה
1 ביצה
3 כפות שמן

אופן הכנה:
יוצרים עיגולים
בסיר – מחממים שמן קנולה + כופסת רסק עגבניות (260 גר') + 1 פלפל ירוק חריף חצוי לאורך (לא חובה) + 3 כוסות מים.
כאשר הרוטב מבעבע זורקים את הכדורים לרוטב ומבשלים 20 דקות .
* לטעום כל 5 דקות ולשפר טעמים.
הצגת הגשה – אורז לבן או פירה.
להינות לאכול עם משפחה או חברים