קציצות דג של מדלן

קציצות דגים טריים

מצרכים:

1קג' דג טחון מבקלה + סלמון

במעמד מזון –

½ חבילת כוסברה

½ חבילת פטרוזיליה

1 בצל גדול

טוחנים ומוסיפים לדג הטחון

לתערובת להוסיף:

כף שטוחה מלח

כפית שטוחה כורכום

כף שטוחב כמון

כפית שטוחה פלפל שחור

½ כוס פרורי לחם לבן / קמח מצה

1 ביצה

3 כפות שמן

מתכון מנצח לקציצות דגים

אופן הכנה:

יוצרים עיגולים

בסיר – מחממים שמן קנולה + כופסת רסק עגבניות (260 גר') + 1 פלפל ירוק חריף חצוי לאורך (לא חובה) + 3 כוסות מים.

כאשר הרוטב מבעבע זורקים את הכדורים לרוטב ומבשלים 20 דקות .

* לטעום כל 5 דקות ולשפר טעמים.

הצגת הגשה – אורז לבן או פירה.

להינות לאכול עם משפחה או חברים